Obsah pro SAP kurz MRP20 | Optimalizace skladových zásob v SAP
Jak pro pracovníky z výroby, tak nákupu, představuje jednu z klíčových otázek snižování a optimalizace skladových zásob. Kurz SAP MRP20 nabízí, a je od samého začátku postaven tak, že od vytvoření skladové karty (kmenové karty materiálu), po odeslání objednávky dodavateli, počítá data a objednávaná množství s přihlédnutím k maximální optimalizaci zásoby zboží na skladě.
My se naučíme všechny tyto SAP nástroje využívat a správně nastavovat.
Hlavní témata kurzu SAP MRP20 | Optimalizace skladových zásob v SAP
- Hlavní pole na kartě materiálu
- Nastavení MRP parametrů
- Vytvoření informací o dodavatelích
- Reporty nad sklady a nákupem
- Optimalizace skladové zásoby
- Ležáky a mrtvá zásoba
- Odstranění zablokovaných a nepoužívaných kusů
SAP MRP MD04 transakce v českém prostředí
Jak optimalizovat skladové zásoby
SAP obsahuje několik nástrojů vedoucích k optimalizaci skladových zásob. V našem SAP školení si probereme většinu
z nich:
- Sofistikovaný MRP run, jehož algoritmus přepočítává skladovou potřebu
- Manuální přeplánování
- Optimalizace ležáků a mrtvé skladové zásoby
- Minimalizace pojistné zásoby
- Velikosti výrobních / nákupních dávek a plánovacího kalendáře
Informace o kurzu SAP MRP20 | Optimalizace skladových zásob v SAP
- Úroveň obtížnosti: základní i pokročilý
- Forma kurzu: skupinový i individuální
- Typ kurzu: prezenční *
- Délka kurzu: 2 dny (= 12 hodin)
- Jazyk výuky: český / anglický / německý
- Lektor kurzu: Pavel Daněk / Robin Svorada
- Termín kurzu: na vyžádání
- Cena kurzu: na vyžádání
* Tento kurz lze absolvovat i online.
Školení lze uskutečnit na některé z našich školících poboček (Praha, Brno, Třebíč, Bratislava) nebo přímo v prostorách vaší společnosti. Termín školení lze maximálně přizpůsobit vašim časovým možnostem. V ceně školení je zahrnut také přístup do testovacího SAP, školící dokumentace (v tištěné nebo elektronické formě) a certifikát o absolvování kurzu, který obdržíte po skončení kurzu.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.